Želite promjenu frizure? Dobro razmislite režete li šiške!

beauty_šiške_modnialmanahImate li dugu kosu i želite neku promjenu možete je napraviti na tri načina: promijenite boju kose, ošišajte se stepenasto ili jednostavno ošišajte šiške. Ovo posljednje vole mnoge žene jer šiške, posebno ako pristaju obliku lica mogu dati seksi look cijelom tijelu.

Kako skratiti šiške?
• Definirajte oblik lica i tip šiški. Pristaju li vam kraće ili dulje, ravno ošišane, asimetrične, zaobljenih krajeva… Najbolje ćete se uvjeriti u tip šiški prebacite li dulji kraj kose preko čela i podignete li kosu na duljinu koja vam pristaje. Niste li sigurne u tip šiški, posavjetujte se sa frizerom. Isto tako znajte da se šiške trebaju održavati svaka tri-četiri tjedna.

• Kakav tip kose imate ovisit će i o vašim šiškama. Šiške mogu učiniti da tanka kosa izgleda gušće (posebno odlučite li se za kratke šiškice), ili urednije i rjeđe kad je riječ o gustoj ‘grivi’ i prorijeđenim šiškama.

• Naučite ih nositi! Šiške uklopite u vlastiti look i znajte da one diktiraju i nošenje ostalih detalja kao što su naušnice, ogrlica…

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS