Želite li s klincima u prirodu? Ne propustite Advent na Medvednici!

Omiljeni dječji blagdan mnogi najmlađi dočekali su u toplini svoga doma, sneni trčeći zaviriti u čizmicu na prozoru te radosno otvarajući poklone. No, drugačiji scenarij priprema ovog prosinca Snježna kraljica na zagrebačkoj gori, Medvednici.

Prošlog je vikenda ovdje svratio Sv.Nikola, već ovog će vikenda sve biti u znaku priprema za Božić! Što sve možete očekivati ovih dana na Sljemenu?

U Snježnoj kraljici će vas dočekati prava blagdanska bajka – osim toplog kakaa i čokolade, mirisi tradicionalnih gastro delicija šire se kuhinjom u kojoj se spravljaju ukusne zapečene štrukle, purica z mlincima ili grah varivo s kobasicama.

Nakon tradicionalnog ručka i druženja u Snježnoj Kraljici nastavite se zabavljati u Tomislavovom domu gdje je predvorje hotela pretvoreno u igraonicu! Tu se pišu pisma djedici, a za djecu su pripremljene i brojne igre i animacije. Ukrašavanje božićnog drvca, modeliranje balona, slatke igre i ples, a sve uz pomoć iskusnih pomagača vilenjaka. No, nije zabava predviđena samo za mališane! Roditelji mogu uživati u miru i finim delicijama, te glazbenim kulisama mladih glazbenika.

Ne propustite! Blagdansko druženje u Snježnoj kraljici i Tomislavovom domu nastavlja se svakog vikenda sve do 22.prosinca. A Badnja noć dočekana na Sljemenu u Snježnoj kraljici bit će za mnoge nezaboravno iskustvo pogotovo uz ugodne zvuke Mateja Mudrovčića.

Trenutno nema komentara

Comments are closed