Želite li posebnu emociju ovog proljeća – zamirišite na Mon Guerlain Sparkling Bouquet

Mon Guerlain Sparkling Bouquet blistav je miris poput blistavog osmijeha, u kojem je esencijalni duet lavande i vanilije prelijepo pojačan pjenušavom notom kruške i blistavim Sambac jasminom. Zanosna voćna svježa orijentalan mirisni trag s magnetskim šarmom kakvog ima glumica Angelina Jolie.

beauty-Mon-Guerlain-Sparkling-Bouquet-miris-parfem-modnialmanah
Foto: Nikola Zoko

Parfem koji budi ženstvenost, pojačava pritajeni seksipil naglašavajući ulazak u topliji dio godine, ovih smo dana isprobali u sklopu Ženskih večeri kluba Crvenih cipela pitajući training manadžericu Natašu Katanec po kojem se principu biraju parfemi i na koja mjesta na tijelu ih je najbolje staviti. Evo što nam je rekla:

”Biranje mirisa nema strogih pravila, ovisi o našim afinitetima, volimo li svježije kompozicije, nježne i puderaste, izražajne i začinske ili senzualno orijentalne. Nakon što odaberemo one koji nam se svide, bilo bi preporučljivo probati miris na koži i potom donijeti odluku.Kod mirisa u kojima je veći udio sastojaka prirodnog porijekla, možemo reći da će na svakome biti ponešto drugačiji što će ovisiti o našem PH kože, o dobu dana, što smo jeli, a ponekad i o emotivnom raspoloženju.”

Kako bi miris trajao dulje, Nataša je okrila kako ga je najbolje nanositi na pulsne točke na tijelu – zapešće, pregib laktova, ispod ušiju i vrat ispod ruba kose. Senzualnost cijele priče možemo dodatno potencirati korištenjem istovrsnog mirisnog mlijeka ili kreme za tijelo, koje će uz toplinu kože dati zaokružen mirisni trag.

Trenutno nema komentara

Comments are closed