Želite li izgledati svježe? Isprobajte AURA Radiant Blush!

Želite li izgledati uvijek svježe i lijepo njegovano koristeći make up proizvode koji na poseban način naglašavaju ono najbolje na licu bez pretjeranog isticanja fokusirajte se na novitete. Na ono što lansira modna industrija osluškujući potrebe suvremenih žena. Jer ‘betoniranje’ puti više nije u modi, dozvoljene su i pjegice i ožiljci i pokoja nesavršenost puti. U fokusu su proizvodi koji licu daju svježinu ne prekrivajući bit. Jedan od proizvoda koji nas je u potpunosti oduševio je AURA Radiant Blush. Zapravo riječ je o nekoliko nijansi proizvoda koji su zamišljeni kao tekuće rumenilo. No, na brojnim beauty radionicama ovaj je proizvod više puta testiran na različitim tipovima lica, na ženama različitih dobnih skupina ali i modnih stilova. Sve testove je prošao dajući ženskom licu on nešto – posebno i drugačije.

Naše vizažistice su AURA Radiant Blush koristile kao prirodno rumenilo (kad ga stavite na obraze pojačavaju onu prirodnu ljepotu rumenih obraza), kao sjenilo (posebno kod svijetlih očiju) ali i kao dodatak sjajilima kojima se naglašava sočnost usana.

AURA Radiant Blush tekuća rumenila dolaze u laganoj teksturi u četiri odlične nijanse koje pomažu u postizanju svježine cijelog lica. Svilena tekstura i lagana formulacija ne ostavljaju mastan trag na koži, a za postizanje željenog učinka potrebno je nanijeti malu količinu proizvoda. Stavite je na dio ruke, koristeći kist kojim ćete rumenilo aplicirati na obraze. I da, sva rumenila sadrže blagi shimmer koji vašem licu daje svježinu i sjaj.

Tekst: Alma Premerl Zoko
Foto: Aura cosmetics promo

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS