Želite li izgledati mlađe? Nosite ove boje!

Imate li svoju boju/saveznicu u odijevanju kad ste loše volje, umorni, iscrpljeni? Boju koja prekriva sve nedostatke i koja vam pomaže za zračite, čak i onda kad vam nije do ničega! Ukoliko je odgovor ‘NE’ i ukoliko ste se sada sjetili svih svojih crnih stvari u koje uskočite kad se ne osjećate dobro naučite kojih je pet boja u kojima ćete uvijek izgledati mlađe i svježije. Naravno, ubacite ih u svoje ormare!
•  Boja ciklame je osnovna boja kome stoji (najbolje pristaje ženama bež boje kože i svijetlih očiju), a iduće inačice su nježno ružičasta (za jako svijetle žene, svijetlih očiju), boja maline (za crnokose, tamnih ili svijetlih očiju i svijetle puti, brinete) , boja fuksije (pristaje svima).
•  Antracit siva je zamjena za crnu boju. Kad je jednom isprobate vidjet ćete da su nestali tamni podočnjaci. Ne vjerujete? Fotkajte se i uočite razliku!
•  Tirkizno plava može biti više zelena ili plava. Koju ćete odabrati? Imate li svijetlu boju puti, svijetle oči i kosu odaberite više plavi pod ton. Suprotno tome, žene tamnije boje puti, očiju i kose izgledati će svježije u tirkiznoj zelenog podtona.
•  Mornarsko plava je osnovna boja koja pristaje svima, a ona koja se još pojavljuje u ovom spektru (a pristaje svima) je srednje plava boja koja ima ljubičasti podton. Ta plava isto pristaje svima i daje nevjerojatnu svježinu licu.
•  Žuta bi u toplijem dijelu godine trebala zamijeniti bijelu boju. Odaberite nijansu ovisno o boji puti- što je boja puti tamnija to neka bude žuta svjetlija. No, postoje i neke svijetle nijanse žute koje pristaju svjetlijim ženama. Primjerice pastelno žuta je idealna boja za prirodne plavuše svijetle puti.

Trenutno nema komentara

Comments are closed