Želite li biti IN, zaboravite na ove modne komade!

Na kraju jedne, a na početku nove modne sezone svi se pitamo isto; što će se novo nositi i što od postojećih ‘komada’ možemo kombinirati ovog proljeća! O novitetima koji će obilježiti sezonu ćemo pisati, ali prije toga donosimo popis komada koji su totalno out! Za neke nam je baš drago…

Drage naše, ovo više nije moderno:
• Tenisice na punu petu. Hvala ti Bože! Ovaj ni malo ženstven par obuće zamijenile su ženstvene salonke srednje visoke potpetice.
• Choker ogrlice su out, umjesto njih nam dolaze prekrasne tanje ogrlice koje lijepo popunjavaju dekolte i optički ne proširuju vrat. Choker ogrlice su pristajale samo ženama tanjeg vrata, a nosile su ih sve. Užas!
• Konturiranje lica, odnosno plastični look će ovog proljeća zamijeniti prirodnost. Na naše veselje proljeće će biti u znaku bronzera i korektora.
• Krute lokne zamijenili su opušteni valovi.
• Zakovice i bodlje pospremite u kutije i pričekajte da ponovo budu moderne. Volite li detalje na odjeći ovog proljeća neka to budu kristali, perlice…
• Široke suknje i volani koje smo obožavali protekle sezone ovog su proljeća out. Na njihovo mjesto dolaze uske seksi suknje do koljena.
• Razbijanje monotonije, posebno kad su boje u pitanju! Umjesto nošenja nekoliko nijansi iste boje, u novoj sezoni nosite kontraste. Upravo zato je vrijeme za shopping, zar ne?

in-and-out-modni-almanah_jedan

Trenutno nema komentara

Napišite komentar

Vaša email adresa neće biti prikazana

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS