Završite dan u kupki s jabučnim octom! Iznenaditi će vas rezultat…

Dobro je poznato da jabučni ocat snižava krvni tlak, umiruje upalne procese na koži, služi za osvježavanje kože, otklanja probleme umornih nogu. Danas isprobajte nešto novo – kupku s kojom ćete vrlo brzo i lako otkloniti stres i nakupljen umor.

U čemu je tajna?
Jabukov ocat je odličan izvor prirodnog vitamina B i C koji uvelike revitalizira umornu i dehidriranu kožu. Uz to, kupanje u kupki u kojoj se nalazi i ovaj sastojak ne narušava vaš prirodni pH, što se lako može dogoditi s ostalim pjenušavim kupkama. Jabukov ocat smiruje kožu, neutralizira prisutnost gljivica i bakterija koje se talože na kosi i koži. Imate li prištiće na leđima ugodno ćete se iznenaditi nakon kupke. Jednostavno, upalni procesi će se smanjiti i prištići će nestati. I da, za sve vas koje se brinete oko mirisa nakon kupke, ne brinite. Miris jabukovog octa vrlo brzo ishlapi.

beauty-kupka-jabučni-ocat-modnialmanah

Kako napraviti kupku?
U punu kadu tople vode dodajte do 1 dcl. jabukovog octa. Ugodno se smjestite i prepustite opuštanju. U ovoj kupki boravite do 30-tak minuta, dok se voda ne ohladi, a nakon kupke kožu osušite mekanim ručnikom.

Trenutno nema komentara

Comments are closed