Zavirili smo u disimi? web shop i pronašli odličnu ponudu komada za drugi kraj ljeta!

Vjerujemo da ste primijetili ovaj modni brend koji u fokus iz sezone u sezonu stavlja neodoljive odjevne predmete i detalje koji na jedinstven način stavljaju točku na ‘i’ svakog total look-a. Disimi? 2020-tu obilježava otvaranjem svog web shopa na kojem se omiljeni komadi mogu kupiti u samo nekoliko klikova. Paralelno s kupovinom istih na već popularnim prodajnim mjestima u drogerijama i trgovinama.

disimi? prati glas kao brand koji nudi odličan omjer cijene i kvalitete, zbog čega je zabilježen stabilan rast prihoda, međutim kada je u prvim danima COVID-19 pandemije, prodaja pala za više od 50%, suvlasnici Mladen Orlić i Luka Trgo, nisu gubili vrijeme već su se odlučili na promjene koje će se pokazati kao ključne.

disimi-fashion-modnialmanah-moda

“Rezultati prodaje u prvom tjednu karantene, govorili su da je pred nama pad prometa između 50 i 70% što u konačnici znači da tvrtka nije u mogućnosti opstati u današnjem obliku. Prvo što se nameće su otkazi zaposlenicima koji su, u ovako značajnom smanjenom obimu posla, višak. S obzirom da su naši zaposlenici naša najveća vrijednost te smo samo uz pomoć njih uspjeli ostvariti stalan rast i zadovoljne kupce, odlučili smo da rješenje moramo pronaći na drugom mjestu, otkazi nisu bili ozbiljna opcija za razmatranje.” Kaže nam Mladen Orlić.

U jeku COVID-19 pandemije, brand disimi? je lansirao www.disimi.hr internetsku trgovinu u sklopu koje je svim ljubiteljima omogućio sigurnu kupnju svojih proizvoda. Odluka o pokretanju internetske trgovine se pokazala kao ključna jer je brandu disimi? otvorila nove kanale prihoda koji su omogućili zadržavanje svih zaposlenika, dok je menadžment dobio više prostora da svoje poslovanje prilagodi novim uvjetima na tržištu.

“disimi? internetsku trgovinu smo razvili u rekordnom vremenu, fokusirajući se na jednostavnost, s ciljem da našim vjernim kupcima ponudimo ono po čemu smo prepoznati, a to je odličan omjer cijene i kvalitete. U tu svrhu smo na disimi.hr internetskoj prodavaonici odlučili ponuditi samo premium proizvode koji će kupce privući kako svojom kvalitetom i odličnim dizajnom, tako i prihvatljivom cijenom koja je oduvijek bila misao vodilja prilikom kreiranja novih disimi? proizvoda” objašnjava Luka Trgo i otkriva što se sve može kupiti u ovoj on line trgovini.

Internetska trgovina www.disimi.hr nudi mogućnost kupnje disimi? Yoga ženskih sandala koje uz već postojeću kvalitetu i cjenovnu pristupačnost svojih proizvoda, nudi i vrhunsku udobnost i privlačan dizajn. Yoga ženske sandale inspirirane su jogom zbog čega je gazna površina izrađena od joga mat materijala koji garantira nevjerojatnu udobnost kao prilikom hodanja na prostirci za jogu, dok je ostatak materijala tu da pruži podršku i izvrsno prijanjanje zbog čega će ove sandale odlično funkcionirati na plaži ali i za vrijeme večernjeg izlaska.

disimi-fashion-modnialmanah-moda

Vrhunska udobnost, kvalitetni materijali, i dizajn koji zrači mediteranskom opuštenošću dovoljan su razlog da ove sandale proglasimo neizostavnim komadom za savršenu ljetnu kombinaciju.

Yoga Lifestyle sandale se nude u šest kombinacija boja, a mogu se kupiti isključivo putem www.disimi.hr webshopa.

Trenutno nema komentara

Comments are closed