Zašto zrela koža treba Jasmin?

Originalna i izvorna receptura Ziaja Jasmin linije najbolji je spoj za kožu žena u najboljim godinama. U sastavu proizvoda iz ove linije, kultni Poljski beauty brend kombinira maslac jasmina koji ima snažno regenerativno djelovanje i moderne ani-age sastojke dokazane učinkovitosti kao što su: genistein (biljni hormon iz soje koji je snažan antioksidans i potiče proizvodnju kolagena), kalcij, mikro-kolagen, hijaluronska kiselina, proteini za zatezanje kože s dugoročnim učinkom) Proizvode odlikuje jedinstvena i prekrasna mješavina mirisa, posebice privlačna ženama u dobi 50+. Svi proizvodi su dermatološki i alergološki testirani, pH neutralni, nisu testirani na životinjama.

Što još morate znati o ovoj liniji ?
• Ciljana skupina Žene 50 + (mogu koristiti i mlađe žene koje imaju suhu kožu). Preporuča se za svakodnevnu uporabu. Prikladno za sve koji vole ekskluzivne kozmetičke proizvode, bogate teksture i konzistencije, kompaktne i kremaste
• Učinkovitost i sigurnost Dokazana učinkovitost – proizvodi se podvrgavaju strogim labaratorijskim testovima koji osiguravaju učinkovitost i sigurnost proizvoda . Učinkovitost je ispitana putem in-vivo testova a, rezultati pokazuju da se redovitom primjenom glatkoća kože povećava za 43%, za 42% se smanjuje hrapavost kože, te za 24% se smanjuju bore (noćna krema protiv bora)
• Glavni sastojak – maslac od jasmina Bogat je poli-nezasićenim masnim kiselinama koje karakterizira visoka nutritivna vrijednost.
• Djelovanje Utjecaj na kožu: pomaže pri formiranju ceramida u koži koji su odgovorni za stabilnost , elastičnost i zaštitnu barijeru kože. Ima anti-age i regenerativna svojstva , stimulira stanice u dubljim slojevima kože, kao što su fibroplasti koji proizvode kolagen, elastin i hijaluronsku kiselinu, a koji su odgovorni za čvrstoću kože i elastičnost. Pruža zaštitu od starenja uzrokovanog izlaganju sunčevoj svjetlosti, te zaštitu od UV zračenja koje može uzrokovati upale i keratozu; sprječava nepravilnu raspodjelu melanina te značajno reducira sunčeve pjege i mrlje na koži. U kombinaciji s ostalim anti –age sastojcima u proizvodima uspješno rješava slijedeće disfunkcije odnosno probleme kože: pretjerana keratinizacija kože, suhoća, dehidracija, manjak elastičnosti, hrapavost kože. Značajno reducira postojeće te smanjuje nastanak novih bora.
• Ostali aktivni sastojci Esencijalne masne kiseline iz maslinovog ulja, ulja kokosa te palminog i kanola ulja, hidroksiprolin , provitamin B5

Trenutno nema komentara

Comments are closed