Zašto ljeti više trebamo kremu za ruke nego zimi?

Jako sunce, vjetar, sol ili klor, ali i naša potreba da baš ljeto iskoristimo za veliku generalku prostora u kojem živimo samo su neki vanjski čimbenici zašto naše ruke trebaju obilatu ljetnu njegu. Posebno jer je upravo na rukama koje su stalno ‘u pokretu’ , a koje ne štitimo rukavicama kao zimi, koža jako tanka pa vrlo brzo dolazi do dehidracije i starenja. A kad vam jednom ruke ostare nema povratka.

Upravo zato ne propustite odličnu akciju koju je za nas žene pripremila ZIAJA. Za sve njihove kreme za ruke u dm ovim poslovnicama u tijeku je dm akcija Trajno dobra cijena koja označava sniženje od -10% do -33% ovisno koju kremicu odaberete.

Koja je krema vaš favorit?

Ziaja krema za ruke na bazi proteina kašmira i shea maslaca
Krema za ruke na bazi proteina kašmira i shea maslaca. Vlaži kožu ruku, čak i tijekom učestalog pranja. Poboljšava elastičnost, za suhu i osjetljivu kožu, brzo se upija, jača nokte.

Ziaja krema za ruke na bazi ceramida
Krema za ruke na bazi ceramida i koncentrata lipida za suhu i oštećenu kožu. Štiti kožu ruku, regenerira prirodni lipidni sloj kože. Pogodna za osjetljivu kožu. Brzo se upija, jača nokte.

Ziaja krema za ruke na bazi proteina svile i provitamina B5
Krema za ruke na bazi proteina svile i provitamina B5. Vidljivo hidratizira i vlaži kožu. Smanjuje iritacije. Brzo se upija, jača nokte. Ostavlja nježan i ugodan miris na koži.

ziaja-beauty-modnialmanah-njega-koža

Trenutno nema komentara

Comments are closed