Zašto je važno gelirati nokte u profesionalnim uvjetima?

Kad je o rukama riječ, znamo da su lijepi, njegovani ali i prekrasno oslikani nokti ukras svakog total look-a. Kako bi nokti bili njegovani, a lak postojan treba znati odabrati najbolje, a geliranje noktiju prepustiti stručnjacima.

Jana Nails je domaći beauty brend i sinonim za prekrasno ‘oslikane’ nokte prilikom čega se koriste najbolji sastojci i podiže ljestvica kvalitete. Nokte će uvijek oslikati educirane osobe u profesionalnim uvjetima, a na raspolaganju su vam uvijek proizvodi koji koketiraju svjetskim trendovima.

“Ako govorimo o trendu za ljeto 2021 mi u Jana Nailsu trendove možemo svesti na nekoliko osnovnih – sve nude nijanse, jarko crvena i neonska paleta boja” – rekla je Željana Simić iz Karlovačkog salona Rashpica i Jana Nails edukatorica. Upravo je Željana sa svojim timom, na Žitnoj lađi sudionicama Women’s days by modniALMAnah eventa pripremila pravi spa ruku.

Team Rashpica tako je svakoj ženi napravio piling kože otklanjajući ugodnom masažom nakupljeni stres, nakon čega je uslijedila manikura i savjetovanje o njezi ruku tijekom ljeta.

Evo što trebate znati:

  • Ruke treba podjednako zaštititi i ljeti i zimi. Upravo zato na ljetovanju ne zaboravite namazati ruke nakon dugog kupanja.
  • Uvijek stavljajte gel i umjetne nokte u profesionalnim uvjetima kako bi se duže zadržali na vašim rukama te što manje oštetili ploču nokta
  • Ne grizite zanoktice. Njegujte ih Jana Nails uljem te ih lagano potisnite prema kraju nokta
  • Ako se odlijepi gel s površine nokta ne ljuštite boju s nokta jer tako način oštećujete nokte. Uvijek skidajte lak s acetonom kojeg ćete staviti na vaticu te zamotati u foliju (naravno ako niste u profesionalnom salonu).
  • Ruke zaštitite od sunca i ne zaboravite bogato hidrirati prije spavanja. Jednom u 15 dana napravite piling ruku.

Koji su Jana Nails noviteti za ljeto 2021?
Reflective gel polish Summer edition – kombinaciju koja se sastoji od šest novih ljetnih boja!

Riječ je o trajnom laku s glitterom koji na običnom svjetlu izgleda kao glitter gel polish, a u mraku stvara novu dimenziju reflektirajućeg sjaja.

Trenutno nema komentara

Comments are closed