Zaštitite se od komaraca i tijekom jeseni na prirodan način! Evo i kako!

Dok odbrojavamo sitno do završetka još jednog ljeta i iskreno želimo dugu i toplu jesen tijekom koje ćemo uživati u prekrasnim izletima i boravku u prirodi, znajte jedno- to isto žele i komarci. I oni žele uživati u suncu i toplijim danima što duže jer upravo oni su presudni u održavanju njihovog životnog ciklusa. Posebno komarica koje u svojoj reproduktivnoj fazi trebaju svježu krv kako bi stvorile jake mladunce.

Dakle, komarci (odnosno komarice) – neke pikaju više, neke manje ali uvijek su s lijepim vremenom tu. Kako se sačuvati od uboda na prirodan način?

Mi smo istestirali i oduševili Mosquitan patch jastučićima koje je dovoljno samo aktivirati i zalijepiti na određen dio tijela. Ok, može se lijepiti i na odjeću, ispod stola, na dječja kolica…

Po čemu je ovaj proizvod toliko poseban?
Kad se kaže aktivacija jastučića znači probijanje granulica/mikrokapsula limunskog eukaliptusa koji se nalazi unutar ovog proizvoda. Upravo ova vrsta eukaliptusa razlikuje se od ostalih vrsta eukaliptusa po osebujnom mirisu koji podsjeća na limun i citronelu. Neke će možda taj miris vratiti u djetinjstvo, u ormare baka koje su upravo osušene listiće ove biljke koristile za osvježavanje posteljine i odjeće. Uglavnom, limunski eukaliptus dokazano djeluje protuupalno,analgetičko,spazmolitičko antiseptičko,antihipertenzivno i umirujuće. Eterično ulje i njegov izolirani sastojak citradiol ima široku primjenu kao repelenti, posebno za komarce.

Tako da, jastučić na tijelo i uživajte u prirodi! A ako vas komarica ipak nađe i ubode, Mosquitan ima rješenje i nakon uboda – After bite rool-on i naljepnice nakon uboda komaraca koje je dovoljno aplicirati/zalijepiti na ubod i u trenu smanjiti svrbež i otok.

lifestyle-mosquitan-modnialmanah-komarac-ubod

Gdje kupiti?
Mosquitan proizvode možete pronaći na svim prodajnim mjestima dm-a, u dm web shopu i u Mosquitan web shopu!

Trenutno nema komentara

Comments are closed