Zadržite preplanulost uz sve nijanse plave!

Baby plava, sivo plava, mornarski ili ponoćno plava hit su boje ovog ljeta koje su obojile sve – od odjeće pa sve do modnih detalja kao što je obuća, torbice i nakit. Ukoliko ste se prepustili užitku i dosadašnje crne kombinacije zamijenile plavima znajte da ste odabrale odličnu boju s kojom ovog ljeta možete puno. Posebno kad je riječ o CCC komadima!

Trebate li modnu inspiraciju, evo je…

  1. Baby plava koja je hit boja ove sezone magično izvlači podton kože, pa noge u sandalicama ili balerinkama u ovoj boji uvijek izgledaju tanje.
  2. Nosite li šareno, a plavim elementima, tamno plave sandale su pravi izbor obuće. U kombinaciji s odjećom, tamno plava se često ponaša kao crna. Ali puno bolje izgleda u toplijem dijelu godine.
  3. Sivo plava je ostavština srebrne koja nije silazila s trona više od tri modna ljeta. Ove sezone je srebro u drugom planu, a u fokusu sivo plava boja koja magično pristaje uz sve- traper, bijelo, sve nijanse bombona, sladoleda…
  4. Volite li jednostavne forme, ali i svevremenski mornarski stil, ne zaboravite na plavo bijelu kombinaciju modnih detalja. Sandale pune pete s gornjim dijelom u plavoj koži i velike ceker-torbe odlična su točka na ‘I’ svakom total looku.
  5. Kad obuti natikače, a kad sandale? I to je vrlo često pitanje tijekom ljeta, kad moda spušta svoju ručnu kočnicu i dopušta nam modno eksperimentiranje. Dakle, dopušteno je eksperimentiranje, uz napomenu da nikad ne zaboravljate na bonton! Natikače su odjeća za slobodno vrijeme, vikend putovanja, vrijeme godišnjeg odmora, a sandale primjerena obuća za ured. Ukoliko radite u okruženju koje nalaže stroži dress code, sandale neka budu sprijeda zatvorene.
Trenutno nema komentara

Comments are closed