Zadržite ljeto na svojoj koži uz Ziaja Coconut

Ukoliko ste se ovih dana vratili s poduljeg godišnjeg odmora ili još uvijek guštate uz morsku obalu tijelo nahranite i njegujte s dva top proizvoda koje možete pronaći u svim boljim drogerijama do kraja ovog mjeseca na posebnim cijenama. Kraj ljeta je uvijek bolji uz Ziaja Coconut liniju namijenjenu suhoj i normalnoj koži svih dobnih granica. Iako je na našem tržištu, i ove linije, dostupno čak četiri proizvoda, naš beauty favorit su kremasti gel za tuširanje i odličan losion na poseban način fiksira preplanulu boju.

U čemu je tajna?
Ova linija proizvoda bogata je kokos lipidima – tvarima slične onima koji se pojavljuju u koži. Oni učinkovito štite lipidni sloj epidermisa, izbor su nezasićenih masnih kiselina, bogati su omegom-3 i Omegom-6, potrebnih za pravilno hranjenje i hidratiziranje kože. Već nakon prvog nanošenja hidratiziraju i uglađuju kožu pružajući prekrasan miris koji podsjeća na kokosovo mlijeko.

Koja dva proizvoda treba vaša dnevna beauty rutina?

COCONUT KREMASTI GEL ZA TUŠIRANJE
Za suhu i normalnu kožu. Sadrži lipide kokosa bogate omegom 3 i omegom 6 i d-panthenolom. Vlaži, omekšava i zaglađuje kožu. pH uravnotežen, ne narušava zaštitni sloj epiderme. Ne sadrži parabene.
Pakiranje: 500 ml

COCONUT LOSION ZA TIJELO
Za suhu i normalnu kožu. Sadrži lipide kokosa bogate omegom 3 i omegom 6 i d-panthenolom. Intezivno vlaži i regenerira suhu i normalnu kožu. Vidno omekšava, zaglađuje kožu i čini ju elastičnijom. Uklanja osjećaj hrapavosti i učinkovito smiruje iritacije.
Pakiranje: 200 ml

ziaja-beauty-modnialmanah-njega-kozmetika

Trenutno nema komentara

Comments are closed