Zaboravili ste na poklon za Valentinovo? Evo 10 ideja koje su spas u zadnji čas!

Posao, klinci, obaveze u kućanstvu i eto već je subta. A sutra nedjelja i Valeintinovo. Ukoliko niste pronašli odgovarajuću sitnicu koju ćete darovati onome koga volite ili je niste stigli pronaći, uvijek postoji “spas u zadnji čas”.

Društvene mreže su prepune zanimljivih rješenja koja će vas potaknuti na djelovanje i na prirpemanje iznenađenja koje će se pamtiti. A koje nije mjerljivo novcem nego srcem.

Evo kako možete iznenaditi one koje volite; volite li kartati, jedan špil karata pretvorite u knjigu u koju ćete dodati zanimljive misli, napravite omiljene slatkiše (dečki, nema ništa više seksi od pečenih muffina i doručka u krevetu), možda je sad vrijeme da sve slike iz mobitela izradite i stavite u okvir sa slikama ili da od dječjih kocaka napravite mami ljubavnu slagalicu. Za one koje su ludi za slatkišima, odaberite one najdraže, razmislite kako bi se nazivi uklopili u zanimljivu pričicu i darujte ih na drugačiji način. Kao super poklon može biti i novi kalup za muffine, kojeg ćete ispuniti sitnicama koje možete još uvijek kupiti u supermarketu, ali i teglica omiljenog cvijeća koju ćete ručno oslikati. Ideja ima, samo treba djelovati!

Trenutno nema komentara

Comments are closed