Zabava na H&M način uz Innovation Circular Design Story kolekciju

Innovation Circular Design Story najnoviji je dodatak H&M-ovim pričama o inovacijama, revolucionarnoj novoj inicijativi za održivost koja se fokusira na napredan dizajn i inovativne materijale. Kolekcija je za one koji vole eksperimentirati i izražavati se, a ovaj likujući etos odražava se i u samoj kampanji; koju je snimio fotograf Rafael Pavarotti te je dobila naziv “Neposredno prije početka zabave”.

Tema, u kojoj su se savršeno uklopile Normani, Gigi Hadid i Kaira Gerber, bilježi osjećaj pripremanja, optimizma i individualnosti onih koji vole modu, glamur, biranje kombinacija, poziranje pred ogledalom, ples i slobodu. Kolekciju je kreirao H&M dizajnerski tim zajedno sa stilistom Ib Kamarom, koji je dao svoj doprinos kao kreativni savjetnik i stilizirao kampanju. I Kamara i Pavarotti dobili su kreativnu agenciju kako bi oživjeli svoju dinamičnu, šarenu viziju.

Kako izgleda Innovation Circular kolekcija?
H&M Innovation Stories koncept je lansiran početkom 2021. i sastoji se od niza tematskih kolekcija posvećenih promicanju održivih materijala, tehnologija i proizvodnih procesa. Prva, “Science Story” kolekcija, zagovarala je vrhunske održive materijale. Druga, “Colour Story” kolekcija, dala je prioritet održivijim metodama rada s bojom. Treća, “Co-Exist Story” kolekcija, usredotočena je na modu prilagođenu životinjama i alternativni tekstil na bazi životinja, a lansirana je u studenom 2021. Četvrta i najnovija, “Circular Design Story” kolekcija se fokusira na cirkularnije materije i strategije dizajniranja, te će njeno lansiranje biti 9. prosinca.

Trenutno nema komentara

Comments are closed