Za one koje od rublja žele maksimum – Yamamay Viva la Primavera

Seksipilna Bianca Balti predstavlja novu Yamamay proljetnu kolekciju usred bujne vegetacije, okupana toplim zrakama sunca. Svojom jedinstvenom svježinom prenosi energiju brenda kroz nove mogućnosti i horizonte. Eksplozija proljetnog cvata pozadina je kampanje kojom se želi prikazati kako priroda igra važnu ulogu u našim životima, a potpisuje ju fotograf Max Abadian. Na ovaj način moda postaje, još jednom, putokaz za usmjeravanje pažnje na ekološke probleme u svijetu.

Kolekcija Spring 21 nastavlja svoj put održivosti razvijajući konkretne projekte unutar kolekcija poput novih linija izrađenih od recikliranih vlakana koje nosi Bianca Balti: Eco Cotton (tkanine izrađene od 95% organskog pamuka), Eco Daily Pidžame (tkanine izrađene od 60% bambusovih vlakana i 33% organskog pamuka), Eco Hope (čipka od 43% recikliranih vlakana), Eco Faith (tkanine od 77% recikliranih vlakana i saten od 43% recikliranih vlakana), Eco Faith II (til od 94% recikliranih vlakana) i Eco Tropical Garden (saten od 43% recikliranih vlakana). Neki od odjevnih predmeta ovih linija tiskani su digitalnim tiskom koji smanjuje potrošnju vode i emisiju CO2.

Yamamay izrađuje kodeks za tri makro područja djelovanja u vezi s održivim putem brenda: PLANET > usmjerenost na zaštitu svakog aspekta okoliša. PROIZVOD > proučavanje i istraživanje materijala, inovativni dizajn, analiza životnog ciklusa kolekcija i utvrđivanje njihove učinkovitosti, certifikati. LJUDI > briga za ljude, potrošače i sve koji su uključeni u proizvodni lanac.

Posebno odabrani hashtag, #yamamayforthefuture, s vremenom će se pojaviti u svim ekološkim sadržajima brenda kao njegova prepoznatljiva značajka za održivost.

Najnoviju proljetnu kolekciju pronađite u Yamamay trgovinama, na www.yamamay.com ili na BAZZAR.HR

Trenutno nema komentara

Comments are closed