Yamamay proslavio 20 godina postojanja, a ovo je slavljenička kolekcija!

Yamamay slavi 20 godina brenda koji predstavlja strast, kreativnost, eksperimentiranje, inovacije i ljubav prema modi. Iako je brend poznat diljem svijeta, uvijek voli naglasiti svoj talijanski duh, odnosno “dodir Italije”.

Kolekcija Début lansirana je u rujnu 2001., a tijekom godina je doista revolucionirala estetiku donjeg rublja za žene. Zahvaljujući tome donje rublje postalo je simbol senzualnosti, ljepote, ženske elegancije i svjesnosti moderne žene. Protagonistice Yamamay kolekcija oduvijek su same žene u raznim aspektima, poznate i „obične“, mediteranske i egzotične ljepotice te žene svih dobi, različitih karakteristika i tipova tijela.

Tijekom posljednjih 20 godina Yamamay je stvarao priče, ne samo fotografije, a zahvaljujući svojim kolekcijama i reklamnim kampanjama uvijek je znao kako privući publiku. Yamamay nastavlja dizajnirati i stvarati modu koju ove žene mogu nositi svaki dan, a sami modni artikli izdvajaju se svojim visoko tehničkim i funkcionalnim svojstvima, imajući na umu održivost.

Plan održivosti postao je obveza koju brend želi prenijeti svijetu pod hashtagom #yamamayforthefuture, a koji uključuje akcije usmjerene na zaštitu okoliša, proučavanje i istraživanje materijala, inovativni dizajn, certifikate, analize, brigu za ljude, potrošače te sve koji su uključeni u proizvodni lanac.

Nove kolekcije pronađite u Yamamay trgovinama ili na www.yamamay.com

Yamamay prodajna mjesta:

ZAGREB
Arena Centar, Ulica Vice Vukova 6
City Center One West, Jankomir 33
City Center One East, Slavonska avenija 11 d
Ilica 23

RIJEKA
ZTC, Zvonimirova 3
Korzo 8°

POREČ
Trg Slobode 1

ROVINJ
Carera 25

PULA
Ulica Sergijevaca 63
MAX City, Stoja 14a

SPLIT
City Center One, Vukovarska 207
Joker centar, Put Brodarice 6

ZADAR
Široka ulica 14 – Kalelarga

ŠIBENIK
Ulica kralja Tomislava 17

DUBROVNIK
Downtown, Vukovarska 13
SUB City, Šetalište dr. Franje Tuđmana 2a/ Mlini

Trenutno nema komentara

Comments are closed