WOW efekti uz Catrice!

Inovativni, visokokvalitetni proizvodi koji prate najnovije trendove sa modnih pista čine aktualnu kolekciju jesen/zima popularnog njemačkog beauty brenda CATRICE.

Posebno oduševljavaju palete WOW & EFFECTS koje u svojim lijepim kučištima kriju neodoljiva rumenila, sjenila, korektore ihi ighlightere.

U koja smo se mi četiri Catrice proizvoda zaljubili ove sezone?

LUMINICE GLOW PALETA
Ove palete ne samo da pružaju zapanjujući sjaj, već i izgledaju kao dizajnerski komad na stolu za šminkanje. Dva highlightera i rumenilo ili bronzer, kao i integrirano ogledalo stvaraju palete koje su savršeni kozmetički proizvodi za ženeu pokretu.

catrice-beauty-modnialmanah-makeup

BLUSH BOX GLOWING & MULTICOLOUR RUMENILO
Ovo višebojno rumenilo pruža prekrasan i suptilan sjaj za svjež izgled kože. Tri različite boje dolaze u uzbudljivom prešanom uzorku s dvije različite kombinacije boja. To je savršen
kozmetički proizvod za sjajne obraze.

catrice-beauty-modnialmanah-makeup

LASH COUTURE UMJETNE TREPAVICE
Ovo je doba umjetnih trepavica! Što su trepavice veće, to je glamurozniji make-up! Lash Couture asortiman proširen je s dvije nove verzije – za svaki ukus i prigodu.

Dramatica Smokey trepavice su deblje na vanjskim trepavicama i pojačavaju Smokey Eyes efekt.

#InstaExtreme Volume trepavice pružaju volumen u punoj dužini – za zapanjujuće selfije i cool Insta Storyje! Zakrivljena i prozirna traka trepavica čini nanošenje super jednostavno. Ljepilo je uključeno u pakiranje.

catrice-beauty-modnialmanah-makeup

BROW COMB PRO MICRO OLOVKA ZA OBRVE
Istaknute obrve! Ova olovka točno ispunjava male praznine tankim, poput kose, potezima. Zahvaljujući svom oštrom trostrukom vrhu, lako se nanosi i izgleda prirodno. Nasljednik Brow CombDesignera Pro olovke dolazi s poboljšanom teksturom i vrhom. Novi asortiman nudi pet nijansi za još bolju prilagodbu ovisno o boji obrva.

catrice-beauty-modnialmanah-makeup
Trenutno nema komentara

Comments are closed