‘Women Invest’ (ili konferencija o ženskom ulaganju) 10. svibnja u Zagrebu!

U organizaciji Instituta za razvoj ženskog poduzetništva i vodstva Adria, a s ciljem motiviranja, poticanja i educiranja poslovnih žena u Hrvatskoj kako bi počele investirati, održava se prva konferencija o ženskom ulaganju u Hrvatskoj, Women Invest. Konferencija je namijenjena svim ženama koje nemaju iskustva s investiranjem, ali su spremne na nove izazove.
Konferenciju Women Invest inicirala je i osmislila Antonija Horak, osnivačica edukativno tehnološke start up tvrtke TutoTod, a projekt financira Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu. Antonija je potrebu za ovakvom konferencijom prepoznala dok je kao jedina predstavnica Hrvatske prošle godine boravila u SAD-u u sklopu inicijative Young Transatlantic Innovative Leaders Initiative: “Ovim projektom želimo žene potaknuti na investiranje ili barem pokrenuti priču o tome, osvijestiti kod žena moć i ulogu koju imaju u stvaranju zdravog poduzetničkog ekosustava u Hrvatskoj. Ulaganjem u žensko poduzetnišvo potičemo stvaranje proizvoda i usluga namijenjenih ženama koje ćemo i same koristiti i tako si olakšati svakodnevni život. Ulaganjem direktno utječemo i na stvaranje novih radnih mjesta, ali i na osnaživanje pozicije žena u biznisu.“

women-invest-modnialmanah
Tracy Gray

Glavna gošća konferencije je Tracy Gray, osnivačica i direktorica venture capital tvrtke The 22 Capital Group sa sjedištem u Los Angelesu, te pokretačica inicijative We Are Enough čija je misija omogućiti lakši pristup kapitalu poduzetnicama i educirati žene kako i zašto investirati u tvrtke u ženskom vlasništvu. L.A. BIZ je 2016. proglasio Gray jednom od 50 najutjecajnijih poslovnih žena u Los Angelesu.

Osim Tracy Gray, na konferenciji će govoriti i neke istaknute žene hrvatske poslovne scene, kao što su: Ivana Šoljan, Renata Brkić, Tatjana Zabasu i druge, a konferenciju će otvoriti Veleposlanstvo SAD-a u Hrvatskoj.

Za konferenciju se možete prijaviti ovdje.

Više detalja možete pronaći na službenoj stranici konferencije:
http://www.womeninvest.com.hr/

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS