Vrijeme je za stilistički trio – evo koje su kape, šal, rukavice hit ove jeseni

Iako su nam temperature visoke i ne pomišljamo na debele modne detalje, trendovi koji nas okružuju potiču nas da kapute i deblje jakne začinimo i detaljima. Neka je sve spremno za hladniji dio godine.

Što je u trendu? Ove sezone se nameće novi modni trend- stilističko kontriranje! Izaberite jedan dominantni odjevni predmet (primjerice veliki pleteni crveni šal) i uz njega kombinirajte ostale detalje po principu – nosim ih jer mi trebaju!

Koji su imperativi?
Kapa – stilizirana beretka ili ‘štrumf’ kapa koja je predimenziniranog oblika i kao takva idealna za sve koje imaju bujnu dugu kosu.

Šešir malog ili velikog oboda nosi se tijekom cijelog dana u kombinaciji s haljinama, suknjama. Neka bude u nekoj jarkoj boji koja naglašava boju vaše puti.

Veliki šalovi/stole idealni su za sve vas koje imate omiljenu jaknu od prošlih sezona koju želite osvježiti. Isto tako vunena stola je idealna kao detalj na fine jesenske haljinice.

Šilterice s ukrasima poput zanimljivih detalja od krzna.

Šalovi se ove sezone ne moraju uskladiti s ostalim modnim detaljima kao što su kapa ili rukavice. On mora odgovarati stilu kojeg nosite.

Rukavice – koža (prava ili umjetna) u kombinaciji s krznenim detaljima

Trenutno nema komentara

Comments are closed