Vrijeme je za proljetne čizme! Naučite kad one sužavaju, a kad optički povećavaju noge!

Dnevne su temperature sve više, vrijeme je za proljetnu obuću. Za sve ljubiteljice čizama (koje su ‘ruku na srce’ ipak naj seksi obuća posebno nosite li haljine i suknje), dobra vijest – ovog su proljeća opet u fokusu čizme. Mogu biti visoke, niske, napravljene od gamoš kože, od kombinacije kože i tkanine, jednolične, rupičaste, s resama… Uz to ove su sezone hit čizme s dodatcima poput zakovica, resa, metalnih ukrasa, cvijeća, čipke, ali i dizajnirani modeli koji otkrivaju prste ili petu.

Što morate znati?
• Proljetne čizme najbolje izgledaju na bosu nogu, pa ukoliko ćete ovaj model nositi uz haljinu, ispod čizama sakrijte dokoljenke.
• Volite li niske čizme pazite da njima optički ne skratite dužinu nogu. Prilikom kupovine uvijek nosite suknjicu, a niste li sigurne napravite selfi. Na fotki ćete najbolje vidjeti kako vam pristaju čizme.
• Želite li da vam noge izgledaju vitkije? Nosite šire sare. One na magičan način, optički sužavaju noge.
• Koju boju nositi? Dozvoljeno je sve, a nosite li čizme u boji kože pazite da nijansa kože bude u skladu s vašom bojom puti (tonom i pod tonom kože). Što to znači? Imate li skroz svijetlu boju puti i plavičasti pod ton kože neka vaše čizme budu sivo-bež. Suprotno tome, žene tamnije boje puti s toplim narančastim pod tonom kože trebaju birati svjetliju ili tamniju boju konjaka.

Trenutno nema komentara

Comments are closed