Vrijeme je za Lisca badić! Evo kako ga odabrati!

Gledamo pozitivno na budućnost i već se zamišljamo na plaži! Sunčanjem i kupanjem liječimo duh i tijelo skupljajući snagu za nove izazove. Kako bi dojam bio potpun, važno je odabrati idealan kupaći kostim. Nešto iz nove kolekcije Lisce koja je stigla u sve web shopove.

Na što treba paziti? Na dijelove tijela koje treba naglasiti kako bi se optički skrenula pažnja s nesavršenosti. Evo i primjera…

Naglasite struk
Primjerenom kombinacijom boja i krojeva možete naglasiti struk i ako ste više atletski tip građe tijela. Birajte model s izrazito naglašenim strukom, kod kojeg se gornji i donji dio kupaćeg kostima vidljivo razlikuju. Najizraženiji učinak postići ćete jednodijelnim kupaćim kostimom.

Suzite široka ramena
Široka ramena? Izaberite model kupaćeg kostima sa zakopčavanjem ili vezivanjem naramenica za vratom. Tako ćete optički suziti ramena. Naramenice su kod takve vrste kupaćih kostima šire, što omogućuje ugodno nošenje i ujedno napravi lijep izgled. A za dodatno naglašavanje dekoltea izaberite grudnjak s push up učinkom.

Za ljepšu stražnjicu
Kod kupaćeg kostima važan je i izgled odostraga. Baš je super kad su ženske obline naglašene, pa bile to grudi ili stražnjica. Raskošan uzorak na stražnjem dijelu gaćica učinit će stražnjicu lijepom i primamljivom.

Naglasite dekolte
Za raskošan dekolte zaduženi su grudnjaci s push up učinkom. Optički će grudi biti veće i privlačnije i u kupaćem kostimu koji na grudima ima raskošan uzorak, strukturu ili naglaske s različitim naborima, uzorcima, bojama ili čak atraktivnim vezivanjem naramenica. Gaćice neka budu jednobojne, odnosno s manjim uzorcima tako da pogled ostane usmjeren na grudnjak.

Ublažite trokutastu građu
Šira ramena i uži bokovi obilježavaju trokutastu građu. Dobar izbor bit će kupaći kostim čiji se grudnjak vezuje ili zakopčava za vratom, što će ublažiti širinu ramena, ili model kupaćeg kostima koji detaljima naglasi struk ili donji dio tijela. Možete na primjer izabrati model s panty gaćicama koje će vas u bokovima idealno proširiti i tako liniju učiniti skladnijom..

Produžite liniju tijela
Kupaći kostimi koji po sredini ili sa strane imaju uzorke naglase i produlje liniju. Mogu biti pruge, jednobojni umeci ili cvjetni motivi. A nije nevažan ni kroj, najbolji izbor su monokini kupaći kostimi, koji su u struku malo izrezani, čime još bolje naglase oblik pješčanog sata. Tako produžena linija djelovat će elegantnije.

Foto: Promo Lisca

Trenutno nema komentara

Comments are closed