Vrijeme je za Aperitivo!

Boravite li često u Italiji, vjerujemo kako ste nekoliko puta dobili poziv na Aperitivo! Na piće nakon posla, koje vas opušta i priprema za večeru! Ovaj kultni ritual, nastao je u Torinu 1786. godine jednostavnim serviranjem muškata infuziranog s raznim začinima,u Italiji je svakodnevica. Aperitivo od sada možete popiti i u Zagrebu u popularnom zagrebačkom hotelu Arcotel Allegra Zagreb!

“Na ideju o Aperitivu došli smo zbog činjenice da na našoj barskoj sceni nedostaje sličnih ponuda, tj. rijetki su barovi koji rade na kompatibilnosti koktela, odnosno aperitiva i hrane. Htjeli smo da u Joe’s baru ponudimo nešto novo za naše goste, kako bi ih educirali što je Aperitivo i što se u takvim prilikama pije,” rekla je Ljiljana Mikić, generalna menadžerica Arcotela Allegra Zagreb.

aperitivo-modnialmanah-lifestyle

Zamišljen je kao drinks&food after work druženje, a uz kupljeno alkoholno piće, finger food je besplatan. Barmen Mandarić, dobro poznat po fantastičnim koktelima, pripremio je specijalna pića i koktele, dok je za finger food zadužen chef Ivan Simončić.

“Smatram da je Aperitivo koncept idealan za naš bar jer osim široke ponude pića, gosti aperitivo-modnialmanah-lifestylemogu konzumirati i raznovrsne delicije u obliku finger fooda. Osim izvrsnih vina, pjenušca, gin tonica i ostalih miješanih pića, moja preporuka kod odabira pića je svakako Negroni, talijanski aperitivni koktel iz 1919. godine, koji je zaštitni znak talijanskog aperitiva,” rekao je Ivan Mandarić.

Kako bi se popularizirao ovaj izlazak nakon posla i kako biste piće uvijek pili u društvu svojih prijatelja, u Arcotelu Allegra su vam pripremili posebne kartice za prikupljanje pečata. Uz jedno kupljeno alkoholno piće, svaki gost dobije pečat, a s prikupljenih 10 pečata, sljedeće piće je gratis.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS