Vrijeme je za adventski vjenčić – napravite ga same! I to pazeći na ekološku održivost!

Želeći potaknuti na održivost, JYSK je ovih dana pokrenuo kampanju „Čaroliju blagdana pokreću tvoje ruke“ pozivajući svakog od nas da inspiraciju za svoj Adventski vjenčić potražimo u prirodi. Kroz cijelu kampanju JYSK podsjeća da je priroda najbolja inspiracija, a održivost izbor i u blagdansko vrijeme, a održivost i zeleni način promišljanja i u blagdansko doba godine.

Napravite svoj adventski vijenac
Do sada su kampanju podržali brojni influenceri i pojedinci tako što su, koristeći prirodne materijale, sami složili i pripremili omiljenu božićnu dekoraciju – adventski vijenac, a svoje maštovite kreacije objavili na društvenim mrežama uz #JYSKCarolijaBlagdana.
https://www.instagram.com/p/CWK66acsaP0/
https://www.instagram.com/p/CWNYxGhFNC5/
https://www.instagram.com/p/CWkszq-MDUI/
https://www.instagram.com/p/CWfq-m2ITen/
https://www.instagram.com/p/CWNqCAzMBlT/
https://www.instagram.com/p/CWQDPApox12/
https://www.instagram.com/p/CWiOX-ajIas/

JYSKove božićne čarolije
S početkom adventnog razdoblja mnogi će poželjeti u svoj dom unijeti malo čarolije uz razne prigodne dekoracije, ukrase za drvce, lampica, stolnjake… JYSK i ove sezone ima jedinstveni božićni asortiman koji nudi za svakoga ponešto – za one koji uživaju u blještavilu i raskoši kao i za one koji drže da je manje zapravo više i radije biraju minimalizam i prirodne tonove. Kampanja „Čaroliju blagdana pokreću tvoje ruke“ potiče kombinaciju JYSKovih dekoracija koje se i kasnije tijekom godine mogu koristiti u domu i prirodnih materijala poput češera, žireva, mahovine ili šipka, koji se lako mogu pronaći u šetnji omiljenom šumom jer je to recept za jedinstvene blagdane u opuštenom, danskom tj. hygge stilu.

Trenutno nema komentara

Comments are closed