Vrijeme darivanja je počelo, darujte hrvatske proizvode izrađene s ljubavlju, iskoristite blagdanski popust od 30%

Ušli smo u prosinac, najljepši period u godini, koji obilježava blagdanska atmosfera, ali i darivanje koje je tradicionalno prisutno ne samo među dragim osobama, nego je ukorijenjeno i u poslovnu kulturu.

Darivanje klijenata i poslovnih partnera je gesta zahvalnosti za suradnju tijekom godine, ali i put za razvoj budućih odnosa u nadolazećim mjesecima i godinama.

Usprkos izazovnoj godini i situaciji s pandemijom, u svima nama se budi božićni duh i nada u bolje sutra, a ove godine će gesta darivanja svima značiti puno.

Ako ste u potrazi za kvalitetnim poklonima koji su protkani strašću, ljubavlju, tradicijom, koje je moguće i personalizirati kako biste ih učinili još posebnijima, onda su proizvodi hrvatskog brenda Galko pravi odabir za Vas. Od 7. prosinca dostupni su uz popust od 30%.

Prijedlozi za darivanje
Donosimo nekoliko prijedloga koji bi Vam se mogli svidjeti.

Kvalitetan KOŽNI NOVČANIK je poklon prikladan za različite prigode. To je neophodan modni dodatak koji svi koristimo. Novčanik u kombinaciji s remenom je savršen muški poklon, a i žene neće ostati ravnodušne ako dobiju upravo tu kombinaciju. U Galko ponudi su i novčanici s RFID zaštitom koja štiti osobne dokumente i kartice od neovlaštenog preuzimanja podataka i novca.

galko-blagdanski-popusti-remen-novčanik-lifestyle-modnialmanah

SETOVI REMENJA su profinjeni pokloni i za ženu i za muškarca. Dolaze u elegantnim kožnim kutijama. Osim dvobojnog remena koji možete nositi s obje strane, set sadrži i dvije dodatne metalne kopče kako biste remen mogli prilagoditi odjevnoj kombinaciji.

galko-blagdanski-popusti-remen-novčanik-lifestyle-modnialmanah

Atraktivan poklon su i KOZMETIČKE TORBICE od kvalitetne kože. Kozmetičke torbice koristimo svakodnevno, a neophodne su kada je riječ o putovanjima. Koristan poklon je uvijek dobar izbor i svatko će mu se obradovati.

galko-blagdanski-popusti-remen-novčanik-lifestyle-modnialmanah

Pogledajte kompletnu ponudu na GALKO WEBSHOPU, iskoristite blagdanski popust od 30%.

Modne i poslovne torbe funkcionalnog dizajna
U ponudi ovog hrvatskog brenda pronaći ćete i veliki izbor modnih i poslovnih torbi za žene i muškarce. Za poslovnu torbu je važno da bude praktična, funkcionalna, ali i lijepa kako bi se uklopila u svako poslovno okruženje.

Galko odlično odgovara na zahtjeve koji se postavljaju pred poslovni program.

Na raspolaganju su Vam i različite vrste etuija, primjerice etui za power pack, etui za kartice, etui za mobitel, etui za slušalice… Etui možete nabaviti u odgovarajućoj boji kože uz torbu i dobit ćete prekrasan komplet.

galko-blagdanski-popusti-remen-novčanik-lifestyle-modnialmanah

Pokloni originalnog dizajna
Kao vodeći hrvatski proizvođač kožnih torbi i kožne galanterije tvrtka Galko nudi brojna rješenja za poslovna i diplomatska darivanja te darivanja dragih osoba.

Ovo su pokloni s kojima nećete pogriješiti jer kvaliteta, originalan dizajn, cijenjeni ručni rad i tradicija imaju posebnu vrijednost. Zajedničko svim ovim proizvodima je da su vrhunske kvalitete.

27 godina Galko tradicije govori o dosljednosti i trudu koji se ulaže u proizvode, ali i o vjernosti kupaca koji godinama prepoznaju i cijene kvalitetu Galko proizvoda.

Pogledajte kompletnu ponudu na GALKO WEBSHOPU.

Galko proizvodi su dostupni u Galko trgovinama u Zagrebu, Sisku i Malom Bukovcu te na Galko webshopu https://galko.com/

Trenutno nema komentara

Comments are closed