Vrijeme je za baloner! Ove je sezone sve samo ne bež!

Komad odjeće koji je vječni “must have” u ormaru svake modno osviještene žene, ni ove godine ne zaobilazi gradske ulice. Zašto? Jer je vrlo praktičan i jednostavan, te se može kombinirati s ostalom odjećom u bezbroj kombinacija.

Što kaže trend, kakav kroj i boju odabrati?
• Nose se baloneri svih oblika, boja i s različitim motivima. Dizajnirani su poput kratkih jaknica A kroja, s ruskim kragnama, asimetričnih krojeva, s detaljima poput zanimljivih remena, duljine do koljena…
• Želite li dobiti na volumenu, idealni su baloneri s nabranim donjim dijelom ili naboranim rukavima, te oni A-kroja.
• Ovog proljeća moderni su oni u nježno ružičastoj i ljubičastoj boji, te plavim nijansama.

A znate li kako je počela priča o balonerima?
Prvi model balonera djelo je Thomasa Burberryja i dizajniran je 1914. godine, kao “kabanica za vojnike” Ujedinjenog Kraljevstva, te je tako postao službena uniforma britanske vojske. I danas je ime Burberry sinonim za kvalitetan baloner.
Balonere možemo naći u kolekcijama svih modnih kuća jer je najprodavaniji odjevni predmet za proljeće i ranu jesen. Idealan je za svaku prigodu; od obične šetnje do svečane večere. Imate li kvalitetniji komad, zasigurno ćete ga nositi nekoliko sezona.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS