Volite li ukrase u kosi? Pazite da ne pretjerate!

Imate li prirodno kovrčavu ili dugu i njegovanu kosu, a volite ukrase, ovog proljeća i ljeta ne zaboravite na prekrasne detalje – ukosnice, trake, čak i cvijeće. Ovi detalji će lijepo naglasiti boho stil koji je u potpunosti zavladao modnom scenom, ali i pojačati romantičan look.

Kako odabrati i dobro dozirati?
• Trake u kosi neka budu tanke i ukrašene kamenčićima i perlicama. Želite li pojačati dojam kombinirajte nekoliko traka zajedno
• Ukosnice nisu samo za djevojčice. Odaberite jednu boju i širinu ukosnica i kombinirajte – jednu ukosnicu ili više njih.
• Cvijeće je lijep ukras u kosi, ali i vrlo opasan modni detalj. Pazite da ne izgledate kao vaša kćer. Cvijeće koje bi trebale nositi žene u kosi mora biti veliko i pozicionirano uz rep ili punđu. Za buduće mladenke primjerice idealna je kombinacija srednje velikog cvijeća jedne boje kojeg ravnomjerno rasporedite po duljini kose.

fashion_kosa_ukrasi_modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS