Volite li lakirane nokte? Pazite na odabir boje…

Po kojem principu odabirete lak za nokte? Sviđa vam se, moderno je, vidjeli ste kako boja stoji na noktima vaše prijateljice…? Ovo su najčešći, ali i krivi razlozi zašto se odlučujete za određenu nijansu laka za nokte. Ono što morate paziti je da odaberete boju laka koji će biti u skladu s vašom bojom kože, ali i oblikom nokta. Jer neke boje optički smanjuju ruke i prste, a neke povećavaju…

Naučite osnovne principe odabira idealnog laka za nokte:
• Uskladite nijansu laka s bojom vaše puti! Imate li svijetli ten, nokte lakirajte tamnijim nijansama ljubičaste, smeđe ili crvene. Maslinastom i srednje tamnoj boji puti lijepo pristaju tople boje – crvena, narančasta ili bež. Tamnoputim ženama odgovarat će baš svaka nijansa laka za nokte osim crne.
• Uskladite cijeli make up! Nakon što ste se našminkali stil šminkanja prenesite i na nokte. Što to znači? Ukoliko volite minimalizam u šminkanju, neka se on naglasi i na lijepo oblikovanim i lakiranim noktima. Boje koje ste koristili za izražajniji make up koristite i na noktima. Nepisano je pravilo da ruž za usne i lak za nokte trebaju biti istog tonaliteta.
• I na kraju, uskladite nokte i odjeću! Možete lak kombinirati na dva načina – u skladu s odjećom koju nosite ili kao potpunu suprotnost.

lak_nokti_modnialmanha_beauty

Trenutno nema komentara

Comments are closed