Volite li kape i šešire – ovo su tri modela koja će obilježiti jesen!

Kapa glavu čuva – kaže stara narodna poslovica stavljajući u fokus, posebno u hladnijem dijelu godine ugodnu i mekanu kapu. Kako su zime sve toplije, klasična pokrivala koja štite od hladnoće i mraza sve su dublje u kutijama, a kapa glavu (posebno frizuru) čuva u modnom smislu. Upravo zato ne čudi kako se u kolekcijama brojnim dizajnera pojavljuje kapa/šešir kao detalj s kojim se stavlja točka na ‘I’ svakom outfitu. Znate li koja će tri modela obilježiti jesen?

Beretka sa šiltom – novi je model kape koja spaja klasiku i eleganciju koju karakterizira francuska kapa i sveprisutnost i sportski look koji daje šilt kapa. Ovaj model kape odlično se kombinira uz sve dnevne kombinacije, a boja treba biti usklađena prije svega s bojom puti, očima i kosom. Za one koje će s kapom na koncert primjerice, ona može biti crna te začin pomalo grunge total looku.

fashion-šešir-kapa-modnialmanah

Za razliku od prethodnih sezona kad j obod šešira bio uzak, a gornji dio šešira podsjećao na fedora šešir, ove jeseni je u fokusu elegantan šešir strogog oboda i rezanog gornjeg dijela što ga čini plitkim i drskim. Model je ekstravagantan i kao takav odličan začin total looku u kojem je haljina nositelj outfita.

fashion-šešir-kapa-modnialmanah

Nazivaju ga ‘kaubojskim’ šeširom koji se lako kombinira uz sve. Budući da je ovo model koji ne silazi s modnog trona godinama, imate li model ovog šešira od proteklih sezona, sada njegov obod ukrasite dominantnim ukrasima koji će njegovu strogoću ženstveno oplemeniti. Na obodu se mogu naći broševi, ukrasne mašne, trake ili cvjetni aranžmani poput ovog na fotografiji.

fashion-šešir-kapa-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed