Volite li cvjetni print – evo koje cvijeće nositi ove zime!

Najromantičniji print po mnogima je cvjetni print. Koketira modnim 50-tim prošlog stoljeća, naglašava ženstvenost i obline i pruža mogućnost da izgledate lijepo čak i onda kad njegujete modni minimalizam. Budući da je ove sezone u fokusu suknja, kao ultimativni odjevni predmet uz koji se kombiniraju puloveri i čizme neke od njih su ‘posute’ novim cvjetnim printom sezone. Naime, u fokusu je siti cvjetni print koji kad se gleda izdaleka djeluje kao sitne pahulje inja i snijega (kao raster), sve u bojama prirode koja nas okružuje – smeđa, boja cimeta, plava poput zimskog neba kojeg će obasjati zubato sunce.

Koja tri modna savjeta trebate prilikom kupovine:

Pogledajte dobro cijeli print i zapitajte se koja je najdominantnija boja koju vidite. Upravo u toj boji neka budu modni detalji. Evo dobar primjer ova suknja na kojoj je na plavoj podlozi ‘cvjetna livada’. Kad malo dublje gledate print vidjet ćete nježno ružičastu boju u kojoj su primjerice čizme od gamoš kože.

fashion-cvjetni-print-modnialmanah-moda

Želite li naglasiti print, svi ostali elementi outfita trebaju biti iste boje kako bi on došao do izražaja. Dobar primjer je ova suknja čija je ljepota naglašena ostalim odjevnim predmetima i modnim detaljima u istoj boji.

fashion-cvjetni-print-modnialmanah-moda

Kontrast je uvijek dobar način za naglašavanje, pa imate li ‘tipično’ proljetnu suknju koju biste nositi tijekom hladnijeg perioda kombinirajte je uz tipične zimske pulovere i robusne čizme od brušene kože.

fashion-cvjetni-print-modnialmanah-moda
Trenutno nema komentara

Comments are closed