Voliš li me proglašena najboljom predstavom na Prishtina International Theater Festivalu! evo kad je možete pogledati…

Proglašenjem dobitnika u subotu je završio Prishtina International Theater Festival, 2019. na kojemu je Teatar EXIT sudjelovao sa predstavom „Voliš li me?“; nastaloj u koprodukciji sa Zagrebačkim glumačkim ateljeom.

Predstava Voliš li me? na festivalu je osvojila dvije nagrade: za najbolju predstavu festivala i za najbolju predstavu po izboru medija.

Predstavu Voliš li me? možete pogledati u petak 15.11. u Studiju EXIT (Gundulićeva 37/1) u 19 i u 21h.

voliš-li-me-teatar-exit-lifestyle-modnialmanah

O PREDSTAVI:
Život koji smo sanjali nije se ostvario. Umjesto bračne idile koju smo planirali nakon prvotne zaljubljenosti susreli smo svoju osobnu bol od koje ne možemo pobjeći. Možemo li je nadvladati? I što nas čeka iza toga? Ljubav ili…? Ovo su neke od tema koje otvara komedija Voliš li me?, oživljena fantazija dvadesetogodišnjeg perioda jednoga života koji su dvoje ljudi odlučili dijeliti u ulogama ljubavnika, životnih suputnika, iskrenih prijatelja, roditelja, pa čak i žestokih suparnika te naposljetku iskonskih ljudskih bića. Sve što jedna »ljubavna« veza može podnijeti pred očima
gledatelja će se i dogoditi. Mizanscena je jednostavna. Dvoje glumaca, stol i stolice, te bezbroj fiktivnih predmeta koji ne postoje samo u mašti već i u zbilji.

Režija: Janez Vajevec
Dramaturgija: Andrej Vajevec
Igraju: Vesna Tominac Matačić i Žiga Čamernik
Ulaznice su dostupne na blagajni Teatra EXIT (Ilica 208) i na www.ulaznice.hr

Trenutno nema komentara

Comments are closed