Volimo trendove, ali ipak… bježimo u crno! Zašto je to tako?

Iako je pred nama godišnje doba u kojem dominiraju boje, neke su se elegantne crne stvari ipak uvukle u naše ormare. I one su dopuštene! O kojim je modnim poslasticama riječ?

Crni body – može biti bazni komad na kojeg ćete kombinirati neonske nijanse ili temeljni odjevni komad kad je riječ o hlačama, kratkim suknjama… Uvijek imajte jedan ovakav komad koje možete nositi ispod odjeće, ali i pustiti da se vidi (ne računaju se ‘ofucani’ body-i koji se nose ispod haljina)

Klasično krojen crni sako – Odličan je izbor za sve prilike. I najobičnijoj kombinaciji dat će profinjen i elegantan izgled. Vaše iduće pitanje glasi: koji je to klasično krojen sako? Pogledajte građu tijela i modne savjete koji se odnose na to.

Crna suknja – Klasično krojena ravna suknja modni je imperativ svake sezone. Odaberite onu koja je kraljevske duljine do koljena.

Mala crna haljina – Mala crna haljina u svakoj prilici će vam poslužiti kao spas u zadnji čas. Ako je jednostavnog i klasičnog izgleda, uvijek je možete osvježiti detaljima. Crna haljina i svijetli biseri kombinacija je ‘za prste polizati’!

Klasične crne salonke – Ma koliko cipela imate, klasične crne salonke su jednostavno must have koji morate imati. Odaberite one s otvorenim prstima. I u zimskim mjesecima, u kombinaciji s hula hupkama i svečanom haljinom mogu izgledati šik.

I ta kraj… crni lak za nokte. Idealan je za kratke nokte koji uvijek izgledaju šik.

Trenutno nema komentara

Comments are closed