Volimo opuštene frizure, a vi?

Imate li dugu kosu, ovog je ljeta pletite ili oblikujte u seksi frizure koje će ‘otvoriti’ lice i pomoći vam da ravnomjerno potamnite. Vikend je, neke od vas su već na plaži, neke planiraju ljetne izlaske, neke se spremaju na vjenčanje prijateljima… Što god isplanirale, ne zaboravite na frizuru.

Evo inspiracije…

Opuštena punđa!
Imate li duuuuugu kosu, podignite je u visoki rep na vrhu glave. Rep omotajte oko gumice, a krajeve repa učvrstite ukosnicom. Koliko jako stegnete rep, toliko će stroga biti vaša punđa. Za kreativne- punđu ukrasite cvijećem u boji kupaćeg kostima.

Upletena kosa
Volite li opuštene frizure sviđat će vam se ležerna pletenica koju ćete napraviti tako da prebacite cijelu kosu na jednu stranu lica i počnete je lagano plesti usmjeravajući kosu na jedno rame. Savjet više – ovakva je pletenica odlična za kosu, pa između pletenih dijelova stavite malo maske ili ulja za kosu. Tako ćete kompletnom outfitu dati modni look, a kosi pružiti potrebnu njegu.

Svi su repovi cool, ali ‘konjski’ je must have!
Volite li svoju duljinu kose, kosu nemojte plesti. Jednostavno je samo podignite u visok rep kojeg ćete ukrasiti mašnom ili nekim drugim ukosnicama.

Detalji u kosi
Kako biste imali apsolutnu kontrolu nad kosom, ukrotite je ukosnicama i rajfovima koji su u ljetnoj priči ukrašeni kamenčićima, mašnicama, stiliziranim pletenicama. Odaberite ono što pristaje vašem stilu odijevanja, godinama i prilikama za koje nosite (za dan na plaži izbjegavajte šljokice na rajfovima).

Sitne pletenice po cijeloj duljini
Ovo je ujedno i najpopularnija frizura za plažu. Spletite puuuuuno sitnih pletenica koje će ukrotiti kosu ali frizuri dati poseban volumen kad pletenice raspletete.

Trenutno nema komentara

Comments are closed