Volimo depilirane frajere, a vi?!

Uklanjanje dlaka sa raznoraznih dijelova tijela više nije rezervirano isključivo za žene. Brijanje pazuha, grudi ili cijelog tijela postalo je dio muške higijene i svakodnevne rutine. Nama se to sviđa jer muškarci su postali uredni i samosvjesni. Za one koji će ovih dana imati depilacijsko ‘vatreno krštenje’ evo savjeta kako to učiniti.

brijanje_depiliranje_modnialmanah_beauty
Ovo su načini:
• Brijanje – Brzo i jednostavno rješenje koje možete odraditi za vrijeme tuširanja. Dlake brijte u smjeru rasta kako biste izbjegli urastanje, a brijač čistite nakon svakog poteza. Pri brijanju zatežite kožu kako biste izbjegli posjekotine i nemojte koristiti preparate za poslije brijanja na bazi alkohola jer ćete izazvati osip. Koristite puder ili balzam. I da ne koristite britvicu s kojom brijete bradu.
• Trimer – Na trimeru namjestite dužinu i skratite dlake. Postupka ponovite svakih 12 do 16 dana. Vrlo jednostavan način za uklanjanje dlaka sa srednje velikih površina.
• Depilacija – Boli ali je vrlo efikasna. Savjetujemo vam da odlazite kod kozmetičarke umjesto da to radite sami. Depilirajte velike površine u kozmetičkim salonima, oni su namijenjeni i muškarcima!

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS