VIP WEEK – tjedan dodatnih -20% popusta za VIP članove

Dugo čekate savršenu priliku za shopping i maštate o omiljenim odjevnim komadima i modnim dodacima – VIP Club u Designer Outletu Croatia ispunit će sve ono što ste zamislili.

Kao član VIP Cluba uvijek ćete prvi biti informirani o novostima i ponudama iz modnog svijeta, a prilikom prijave i rođendana dobit ćete -10% dodatnog popusta na već snižene outlet cijene.

Designer Outlet Croatia organizira i VIP WEEK, najdraži tjedan svih ljubitelja mode i dobrog shoppinga. Od 10. do 18.04. možete kao VIP članovi ostvariti dodatnih -20% popusta na već snižene outlet cijene u čak 39 trgovina.

designer-outlet-croatia-vip-week-popust-shopping-modnialmanah-1

Kako bi iskoristili pogodnosti VIP WEEK-a, zabilježite na kalendaru 09.04. jer do tada trebate ispuniti prijavnicu na www.designeroutletcroatia.com i postati član VIP Cluba.

Armani Exchange, XYZ, Guess, Replay, Five Star Fashion, Gant, Heraldi, Under Armour i Home & COOK samo su neki od brandova koji sudjeluju u VIP WEEK-u.

U iščekivanju VIP WEEK-a, ne zaboravite na najbolji dan u mjesecu – Mrak Četvrtak. Rezervirajte 08.04. za lov na dodatne mrak popuste i do čak -40% na omiljene brandove: Hugo Boss, Ted Baker, Replay, Guess, XYZ, Armani Exchange i Under Armour.

Spojite ugodno s korisnim i iskoristite proljetne dane za boravak na svježem zraku dok obavljate vašu najdražu aktivnost.

O Designer Outletu Croatia:
Smješten preko puta robne kuće IKEA na jugoistoku Zagreba uz A3 / E71, čvor Ivanja Reka A4 / E71, i samo 20 minuta udaljen od centra Zagreba. Na ukupnoj površini od 15 000 četvornih metara preko 100 domaćih i međunarodnih modnih, sportskih i dizajnerskih brendova predstavilo se u vlastitim trgovinama. Outlet ponuda, ali i nove kolekcije dostupne su tijekom cijele godine uz 30 do 70% popusta u odnosu na preporučene maloprodajne cijene proizvođača. Visokokvalitetna arhitektura Designer Outleta Croatia s tipičnim stilovima hrvatskih regija Dalmacije i starog Zagreba pruža jedinstveni šarmantni ugođaj u modnom gradiću.

Projekt je razvijen u zajedničkom ulaganju Ingka centres i Mutschler grupe. Partner za upravljanje centrom je iskusni outlet operator ROS-Retail Outlet Shopping.

Trenutno nema komentara

Comments are closed