Vikler i ruž označio početak Adventa u Zagrebu na poseban način.

Za mnoge ljubitelje dobre frizure, Advent u Zagrebu započinje i Adventom kultnog walk in salona Vikler i ruž koji svoje posjetitelje već tradicionalno oduševljava adventskim dekoracijama u izlogu i interijeru. Budući da nam ove godine lijepe vijesti i pozitivna vibra treba više nego inače, vlasnica salona Arijana Barić odlučila napraviti blagdanski ugođaj s kontrastnim dekoracijama koje bude maštu i vraćaju osmijeh na lice.

Ove godine Viklerove vile, zahvaljujući dizajnerici Snježani Kožul prikazuju putovanje do ispunjenja želja. Sve što nam je uskraćeno u ovoj godini Vikler i ruž imaginarno vraća. To su koncerti i putovanja. U prostoru se pojavljuju vile koje sviraju koncerte dok vi uživate u tretmanu, a vila putnica u svoju virtualnu košaricu na biciklu skuplja vaše željene destinacije koje ćete sigurno uskoro posjetiti.

Za one koji više vole ambijent pun boja mogu se opustiti u prostoru ukrašenom u karipskom stilu, punom elemenata u jarkim bojama, veličanstveno osvijetljenom i živopisno obojenom.

Svatko od nas ovih dana treba bijeg od stvarnosti, ‘happy place’ gdje nema loših vijesti, mjesto gdje se sve želje ostvaruju (barem kada su u pitanju frizure). Zato u ovo adventsko vrijeme jedan faktor, više od bilo kojeg drugog, čini razliku – sposobnost stvaranja lijepe priče koja nam je toliko potrebna, a Vikler i ruž je u tome uspio.

Trenutno nema komentara

Comments are closed