Vikend na malo drugačiji način – spavajte u bačvi poput Hobita!

Dok se situacija s Koronom ne smiri i ne počnemo vikendima putovati u okolne države, evo jednog predobrog mjesta u okolici Zagreba koje pruža odličan odmor, zabavu i spavanje u bačvici.

Ovaj mali Hobitski ‘bačvograd’ pod nazivom Garden nalazi se u Maloj Jazbini naselju koje se nalazi u sastavu Grada Samobora, nadomak Zagreba, a kompleks je smještena nadomak šume u mirnom kraju, u blizini lokaliteta “Grgosova špilja”.

Po čemu je poseban ovaj lokalitet?
Za smještaj je raspoloživo 6 zasebnih jedinica – bačvi u kojima se nalaze po dva odvojena ili jedan bračni krevet. Svaka jedinica je opremljena klima uređajem tako da je u doba najvećih vrućina osiguran nesmetan odmor. Za smještaj vašeg ljubimca također je osigurana zasebna smještajna jedinica. Da bi se gosti osjećali komforno na raspolaganju su dvije kupaonice i moderno opremljena kuhinja. Gostima je naravno dostupna i velika okućnica sa sjenicom unutar koje je smještena velika garnitura za sjedenje kao i stol i klupe za serviranje obroka. Sjenica se može zatvoriti i grijati tako da se može nesmetano koristiti i u kišnim i hladnim danima. U blizini sjenice je zidani roštilj sa dostupnom opremom spravljanje različitih jela (ražanj, kotlovina, kotlić, roštilj, peka…).

Želite li bukirati, sve informacije pogledajte na https://www.samobor-garden.com/

Foto: promo

Trenutno nema komentara

Comments are closed