Vikend bijeg na Roglu!

Nekad vam je potrebno samo 48 sati kako biste se u potpunosti revitalizirali i napunili baterije. Ukoliko ovu godinu niste započeli skijanjem, uživajte u zimskoj idili u susjednoj Sloveniji. Rogla vas, dragi naši čeka!

Iz Zagreba i okolice Rogla je udaljena manje od 150 kilometara, a planina s koje puca pogled na prekrasnu prirodu pruža zabavu za sve. Posebno odsjednete li u jednom od četiri hotela koji se nalaze na samom vrhu. Oni će vas kraljevski ugostiti, ali i pružiti vam mogućnost da sa skijama izađete odmah na skijalište, ili predahnete tijekom dana u pauzi između skijanja. Isto tako na Rogli će svaki skijaški dan završiti kvalitetnim sauniranjem, odličnom masažom, animacijama za djecu koju ćete moći ostaviti u igraonici s društvom vršnjaka. Za one koji vole istraživanje, Rogla nudi prekrasnu šetnju do Roškog jezera, atrakciju Pot med krošnjami, adrenalinsku vožnju saonicama po šinama…

Dakle, važno je samo spakirati kofere i krenuti na ski vikend na ovu ljepoticu. Ostalo dopustite da planina napravi za vas.

Više na https://www.rogla.eu/hr/

Trenutno nema komentara

Comments are closed