Veliki povratak boje koralja!

Vjerojatno ste primijetile kako ovog proljeća u fokus ulazi crvena i to u čitavom rasponu jačine i nijansi. One koje je obožavaju nosit će je na bezbroj načina, a one koje je ne vole potražit će zanimljivu alternativu. Ona se pojavljuje u jednoj od najljepših boja u prirodi, nijansi koralja koja je toliko lijepa, elegantna, retro i suvremena da joj je teško odoljeti!

fashion-boja-koralja-modnialmanah

Koje su posebnosti ove boje?

  • Koraljna boja izvlači podton kože tako da ona može izgledati tamnija nego li je. Posebno je zanimljivo kad odjenete haljinu u ovoj boji i čujete upite- kad si se sunčala?
  • Koraljna boja je zapravo kombinacija narančaste, roze i crvene, a kao boja je registrirana davne 1513 godine.
  • Ovu boju nosite na dijelovima tijela koje želite staviti u fokus sugovornika jer koraljne haljine, hlače, tunike, nakit privlače pažnju.
  • Kako je kombinirati s drugim bojama? Koraljna je vrlo šik u kombinaciji s tirkiznom, baby plavom, nude i bijelom. Zapravo prilikom kombinacije zamislite prekrasan prirodni koralj i medij s kojim je spojen – voda, nebesko plavo nebo s pokojim bijelim oblakom, pijesak na dnu mora.
fashion-boja-koralja-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS