Valentinovo u znaku Think Ink čestitki! Predobra ideja…

Iako se apsolutno slažemo s tezom da ljubav treba širiti cijele godine, ako nas pitate – što više i što češće, postoje trenuci koji nas na to ipak posebno podsjete. Valentinovo je definitivno jedan od njih, a umjesto da se opterećujete preskupim poklonima ili ga upravo u inat sveopćoj komercijalizaciji u potpunosti ignorirate, ideja je da vas uz Think Ink čestitke inspiriramo da se ove godine prepustite 14. Veljači (i bez riječi pošaljete poruku).

Think Ink linija čestitki posvećena ljubavi prigodno je nazvana ‘’Love is in the Air’’, a uključuje šarmantne vizuale nadopunjene jednostavnim i duhovitim porukama koje će vašoj boljoj polovici provjereno uljepšati dan i vjerojatno je od srca nasmijati, ali, nadamo se, i inspirirati one single frajere i frajerice da se odvaže i s čestitkom možda napokon pozovu onog zgodnog kolegu/kolegicu u kino ili na sok. Savršeno neopterećeno i potpuno neodoljivo. Neovisno o tome da li je riječ o simpatiji ili dugogodišnjem partneru, među Think Ink čestitkama pronaći ćete nešto baš za tu svoju posebnu osobu.

Gdje kupiti?
Think Ink čestitke potražite u BIPA prodavaonicama dljem Hrvatske, a novosti koje vam Think Ink priprema pratite na njihovim službenim stranicama na Facebooku i Instagramu.

Trenutno nema komentara

Comments are closed