Uvijek uredne ladice! Evo što morate znati…

Ladica s čarapama – često dio ormara kojeg zatvarate laganim pritiskanjem mase čarapa koje smetaju njihovo zatvaranje. Ladice s grudnjacima- mjesto gdje se nepravilno složeni grudnjaci uništavaju, a topići i ostalo izgube. Ladice s maramama i ostalim detaljima mjesto u kojem uvijek postoji kreativni nered, a vi od ‘šume ne vidite stablo’. Ukoliko ste se prepoznale, čitajte dalje…

Kako bi svi detalji bili dostupni, pregledni i uredno složeni, postoji nekoliko zanimljivih načina kako ćete ih složiti! Stilistica Alma Premerl Zoko svaki će dan pokazati kako postaviti red kad su u pitanju ladice i njihovi sadržaji.

Danas se fokusiramo na urednost ladica s čarapama!
Po kojem principu ih punite? Spojite čarape u par i ubacite ladicu? Rezultat- vrlo brzo su prepune, a vi prilikom njihovog teškog otvaranja ne vidite sve što se u njima krije. Rezultat? Nosite samo nekoliko pari čarapa uz osjećaj da vam kronično nedostaju određene boje i različite debljine čarapa. Kako bi to izbjegli, otvorite ladicu u potpunosti, a čarapice složite ovako. Ovo je zapravo i inventura vaših čarapa (sve one koje imaju rupice bacite).

Evo kako je izgledala ladica prije…

čarape-slaganje-ladice-praktični-savjeti

A ovako izgleda sada. Nevjerojatno dobili smo puno više mjesta, a čarapice su pregledno složene. I ladica se lako otvara.

čarape-slaganje-ladice-praktični-savjeti

A kako je Alma složila čarapice? Pogledajte u nastavku!

čarape-slaganje-ladice-praktični-savjeti

Foto: Nikola Zoko

Trenutno nema komentara

Comments are closed