Uvijek se pitamo – zašto frajeri ne vole naše modne kombinacije?

Kupile ste novu haljinu, kombinirale je s cipelama, torbicom, kaputićem i onda – dok ste na usne stavljale sloj ruža suprug vam je dobacio da se i bolje mogle odjenuti. Ima li što gore? Poljuljano samopouzdanje, poznavanje modnog trenda i želja da ostanete kod kuće! Vjerovale ili ne, od 100 ispitanih žena, 98 ih je doživjelo barem jednom ovakvu epizodu. U čemu je tajna? Muškarci i žene ne vide na jednak način odjeću – ono što je lijepo muškarcima ne mora biti lijepo ženama. Osim toga muškarci su odrastali uz određen stil žene koja mu je prije vas bila najvažnija u životu (njegove majke) pa vas podsvjesno uspoređuje s njom. A i odjeća u muškom pogledu mora biti povezana s erotičnošću (ili žele da ste seksi ili im to smeta). I sada se treba odjenuti!

Istraživanja su pokazala kako ipak postoje komadi i kombinacije koje podjednako vole i muškarci i žene. Proučite i pokušajte pronaći svoj stil u ovom okvirima!

Koje kombinacije volimo podjednako?
• Romantične haljine, posebno u svijetloj boji. Vama daje mogućnost kombiniranja, a njega podsjeća na vjenčanje.
• Uska suknja do koljena! Ola la – njemu je to jaaaaako seksi, a vama odlična baza za poslovni look.
• Traperice – posebno odabrane u skladu s vašom građom tijela
• Mala crna haljina! Vrlo seksipilan komad koji se lako kombinira za dnevne i večernje kombinacije. Vi je vidite kao SOS komad u kojem ćete uvijek lijepo izgledati, a vašem je muškarcu to doza elegancije koju voli vidjeti na vama.
• Čipka, svila… Ako ove materijale kombinirate na ženstven način vama daju finoću u odijevanju, a u muškarcima bude potrebu da vas poljube, odvedu na večeru…

Trenutno nema komentara

Comments are closed