Usne su vam suhe, ispucale i bez prirodnog sjaja? Ova će vam dva proizvoda pomoći!

Suhe i ispucale usne, usne bez sjaja i lijepe prirodne boje – sve su to jesenski simptomi na našim usnama. Vrijeme je da krenete s njegom i usne ponovo učinite najljepšim ukrasom na vašim usnama. U moru proizvoda koji nas okružuju- balzama ovakvih i onakvih, isprobali smo dva Catrice proizvoda za njegu usana. Isprva smo bili skeptični jer Catrice nas oduševljava puderima i pigmentacijom sjajila, a ona smo shvatili da brend koji može napraviti savršen ruž još je bolji kad radi proizvode za njegu usana.

Danas vas upoznajemo s dva proizvoda u koja ćete se zaljubiti (a potrošiti ćete manje od kupovine jednog razvikanog balzama za usne).

Lip Sugar Scrub i Balzam za usne je zapravo blagi piling za usne. Dolazi u stiku, a prepun je slatkih i grubih šećernih čestica. Dovoljno ga je ‘namazati’ po usnama skidajući površinske suhe stanice i pričekati nekoliko sekundi da se tekstura upije. Rezultat- nevjerojatno glatke i sjajne usne.

beauty-usne-catrice-modnialmanah-lips

Nakon pilinga dolazi njega. Catrice Coconut Balzam za usne u svom sastavu ima kokosovo ulje, vitamin E i arganovo ulje. Namažite proizvod na usne i pričekajte nekoliko trenutaka da se proizvod upije. Ostatak skinite poljupcem maramice i na hidratiziranu površinu nanesite omiljeni ruž za usne.

beauty-usne-catrice-modnialmanah-lips
Trenutno nema komentara

Comments are closed