U Osijeku otvoren Zekin ured! Dopustite klincima čavrljanje ovog Uskrsa

Šarmantni Zeko i Seka Zeka ne žele dopustiti gospođi Karanteni da ukrade radost Uskrsa pa su se snašli i u Osijeku otvorili Zekin ured. U njemu svakog dana čekaju mališane dijeleći s njima radosti Uskrsa, ali i pričajući o tome kako provoditi vrijeme kad se ne ide u vrtić ili školu.

Za ovaj jedinstveni projekt „Video poziv sa Zekom” zaslužna je Seka Zeka alias Mia Varešanović Nemet vlasnica studija Dalal iz Osijeka koja je, kao roditelj, osmislila ovaj projekt pružajući mogućnost zabave mališanima koji su navikli vikende provoditi na rođendanima i kojima nedostaju njihovi prijatelji.

Za poziv je potrebno dogovoriti termin, u vrijeme termina staviti laptop/mobitel pred dijete i odgovoriti na poziv putem Vibera ili Messengera. Zeko i Seka Zeka zovu tako svakog dana djecu iz cijelog svijeta pričajući s mališanima o običajima vezanim za Uskrs, odgovaraju na pitanja iz Zekinih čarobnih jaja, ali i sudjeluju u interaktivnoj komunikaciji, rješavajući Zekine zadatke.

“Do sada, Zeko je razveselio svojim pozivom djecu iz Osijeka, Strizivojne, Labina, Vrbanje, ali i Frankfurta i Nurnberga. Ovo je sjajna mogućnost ako želite priuštiti svom mališanu nesvakidašnje iskustvo, ali i ako ste baka, djed, teta, kuma i sl. koja neće biti u mogućnosti vidjeti omiljenog mališana. Rado ćemo prenijeti sve vaše lijepe misli i želje” – kaže Mia dodajući kako je trajanje poziva 15 minuta, a cijena je 89 kuna. Termin možete rezervirati putem web-a Dalal Maskote Osijek ili na telefon 099 575 95 85.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS