U muškom ormaru – znate li koje su to bermude (ipak) prikladne za posao?

U poslovnom svijetu donedavno su bile neprimjerene, no pandemijsko odstupanje od boravka u uredu i činjenice da se može raditi ‘od doma’ u fokus ljetnih total lookova stavljaju i bermude. Ugodne za nošenje, Timberland bermude dolaze u dva modela – cargo i chino. Prvi model je isključivo za slobodno vrijeme, dok oni koji rade na terenu ili od kuće, chino bermude, dužine koja prekriva natkoljenice mogu pretvoriti u lijepu bazu svog svakodnevnog total looka.

Kako ih kombinirati ovog ljeta?
Za početak kombinirajte ih s običnom pamučnom majicom preko koje prebacite košulju kratkih rukava. Nosite je raskopčanu kako biste razigrali tvoj total looka. Želite li izgledati vitkije kombinirajte bermude i košulju jedne boje, a majicu u svijetloj ili tamnijoj nijansi. Točku na I ovog total looka stavit će modni detalji u istom spektru boja koji dominira i total lookom.

fashion-timberland-bermude-modnialmanah

Chino bermude u kombinaciji s lanenim košuljama (može kratkih ili dugih rukava) odlična su kombinacija koja muškarcima daje ugodu nošenja, a u oku promatrača stvara ozbiljan total look. Posebno začinite li ih i ozbiljnim, a vrlo šik detaljima – kožnim brodaricama koje kombinirajte uz stopalice. Kako ne bi provirivale ispod ruba obuće potražite u Timberlandu kroj stopalica koji odlično pristaje uz ovaj tip cipela.

fashion-timberland-bermude-modnialmanah

Može li se klasična bijela košulja kombinirati s bermudama? Da i to u kombinaciji s ozbiljnim modnim detaljima – jednostavnim kožnim tenisicama i kožnim remenom. Prilikom kombiniranja elegantne bijele košulje pazite da su i bermude napravljene od prozračne tkanine u boji koja je dominantna i uz koju ćete kombinirati ostale detalje ovog total looka. Savjet više – kombinirate li uz bermude i košulju kožni remen, ne zaboravite i na jednostavnu kožnu torbicu.

fashion-timberland-bermude-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed