U muškom ormaru – pet savjeta kako nositi lan!

Jedna od najpopularnijih ljetnih tkanina – lan ove je sezone u potpunosti osvojio muške ormare! U fokusu je sve – od lanenih hlača, bermuda i košulja, pa čak i majica koje dolaze u kombinaciji s pamukom.

Prije nego li našu u muškom ormaru evo pet savjeta kako nositi i kombinirati lan!

Lanena košulja dugih rukava ispod koje se pojavljuje majica kratkih rukava izbor je mnogih muškaraca. Ako volite takve spojeve – evo što morate znati! Razlika između majice i košulje mora biti u nekoliko nijansi kako bi oba odjevna predmeta podjednako došla do izražaja.

fashion-muška-moda-lan-modnialmanah

Želite li sportske bermude nositi na elegantan način kombinirajte ih uz jednostavnu ali profinjenu majicu. Minimizirajte ostale modne detalje kako bi dva kombinirana odjevna predmeta podjednako došla do izražaja.

fashion-muška-moda-lan-modnialmanah

Ove su sezone u trendu muška hlače mrkva kroja koje otkrivaju nožni članak. Kombinirajte ih uz jednostavne majice koje ćete nositi unutar ruba hlača i špagerice.

fashion-muška-moda-lan-modnialmanah

Jednostavni laneni komadi izgledat će jako šik ako se na njima nađu detalji. Dobar su primjer lanene košulje ukrašene linijama ili slikama.

fashion-muška-moda-lan-modnialmanah

I na kraju ne mora lan biti samo kruta tkanina na koju smo navikli. Nove tehnologije proizvodnje odjeće ovog ljeta u fokus stavljaju odlične spojeve lana i pamuka posebno na majicama i običnim sportskim hlačama. Proučite etikete i takve komade nosite za vrijeme vrućih ljetnih dana.

fashion-muška-moda-lan-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed