U JYSK stigla nova kolekcija tekstila i dekoracija! Ovo su shopping favoriti!

Do povratka obvezama i užurbanom radnom ritmu koji donosi jesen, ostalo je još malo i zato je kraj kolovoza idealno vrijeme za preuređenje interijera i unošenje toplih promjena u dom. Iako period pred nama sa sobom donosi tmurne i hladnije dane, detalji poput novog ukrasnog jastuka ili meke tople deke unijet će toplu, ugodnu i ušuškanu atmosferu. Kako bismo spremno dočekali jesenske dane, kompanija JYSK najavila je novu kolekciju dekoracija u bojama koje će vas potaknuti da s veseljem dočekate sezonu pred nama.

JYSK-nova-kolekcija-jesen-zima-shopping-modnialmanah

Tijekom jeseni svi volimo biti u toplini doma, pod mekom dekom, uživajući u novim serijama i filmovima, opuštati se nakon vrućeg ljeta. Ova atmosfera će postati još čarobnija s dodatkom udobnih tepiha i lampe. Nova kolekcija donosi paletu sunčanih i zemljanih tonova, dizajniranih da podignu vaše raspoloženje, uz dodatak smirujućih boja poput tople smeđe i bež. Prirodni materijali su zvijezde nove kolekcije, osiguravajući da dom bude ispunjen udobnošću i opuštenom atmosferom.

JYSK-nova-kolekcija-jesen-zima-shopping-modnialmanah

Ova JYSK kolekcija nije samo skup proizvoda – to je putovanje do udobnosti inspirirano skandinavskim „hygge“ konceptom. Pretočite ovu filozofiju udobnosti u svoj dom uz samo nekoliko pažljivo odabranih komada, kao što su jastuci s prugicama i deke sa šarmantnim resama.

Prugasti dezeni su postali pravi trend i novi must-have detalji. Oni su prisutni na svakom koraku u ovoj kolekciji – od materijala, preko tkanja jastuka i tepiha, pa sve do drugih sitnih dekorativnih elemenata kao što su vaze. Zahvaljujući paleti zemljanih boja koje se idealno nadopunjuju s nježnim tonovima nebesko plave, ovi proizvodi se lako kombiniraju s drugim ukrasima, stvarajući savršen ušuškani kutak za opuštanje i uživanje.

Za više inspiracije i informacija o novoj kolekciji posjetite JYSK.hr.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS