U fokusu brada i brkovi – evo kako ih uvijek stilizirati i držati ‘pod kontrolom’

U modnom smislu, brada je trend za mnoge urbane muškarce, a brkovi su uvijek sinonim za studeni (movember). Bez obzira jeste li bradu odabrali kao ukras na svojem licu ili brčinama podržavate mjesec muškog zdravlja potražite novi Roventa šišač koji će vam brijanje i oblikovanje brade pretvoriti u pravi užitak.

rowenta-forever-sharp-lifestyle-brijanje-brada-modnialmanah

U čemu je tajna?
Rowenta Forever Sharp šišač brade namijenjen je za precizno svakodnevno održavanje brade. Svestrani, vodootporni uređaj 3-u-1 za rezanje, šišanje i brijanje * ima samo-oštreće oštrice od 100% nehrđajućeg čelika koje nikada ne treba mijenjati – zahvaljujući tome osigurava izvanrednu učinkovitost i precizan rez jednim pokretom. Kad su vaše oštrice oštre, takva je i brada.

Tri nastavka češlja (1-3-5 mm) čine ga savršenim za bilo koju dužinu brade uključujući i duge brade. Uz nenadmašnu trajnost baterije do jednog i pol mjeseca bez nadopunjavanja ** garancija je da ćete zauvijek ostati pri tome šišaču kako biste uvijek imali savršenu bradicu. Osim toga, njegovo 4-minutno brzo punjenje omogućit će vam dovoljnu snagu za jedno korištenje* tako da vas nikada neće ostaviti na cjedilu! Ovaj bežični šišač također ima pametan indikator nivoa napona baterije i USB kabel za punjenje za dodatnu jednostavnost.

* Ne brije kao tradicionalni aparati za brijanje tako da koža uvijek ostaje glatka
** Temelji se na 5-minutnom korištenju 3 puta tjedno

Trenutno nema komentara

Comments are closed