U CCC je stigao novi modni brend! Upoznajte Gino Rossi

Volite li eleganciju, odličnu kvalitetu, vrhunski dizajn i super cijene za vas je novi modni brend Gino Rossi. Objedinjuje i mušku i žensku kolekciju modelima koji savršeno pristaju urbanim i poslovnim ljudima koji od obuće i pripadajućih modnih detalja žele maksimum.

Kako izgleda kolekcija, koja je od ove jeseni dostupna u odabranim CCC shopovima?

U ženskoj kolekciji dominiraju kvalitetne salonke, polučizmice i čizme različitih visina potpetice uz koje se kombiniraju modni detalji poput različitih modela torbi i remenja. Ove sezone je u trendu ponoćno siva koja dominira i ovom kolekcijom. Naime, koža svih crnih cipela je tako obrađena da pod utjecajem loma svijetla, ali i u kombinaciji s različitim odjevnim predmetima cipele imaju sivkasti odsjaj.

ccc-gino-rossi-modnialmanah-fashion

U muškoj kolekciji dominiraju sve boje jeseni, posebno boja konjaka koja je doživjela svoj veliki come back. Ono što oduševljava kod Gino Rossi kolekcije za urbane muškarce je činjenica da je dizajn tolikom dobar da savršeno pristaje svim stilovima muškaraca- od klasične elegancije do trendy miksanja poslovnog i casual look-a.

ccc-gino-rossi-modnialmanah-fashion

Trenutno nema komentara

Comments are closed